Praktikus mérési tippek

, 2022/8/5

1 mérföld egyenlő 1,6 kilométerrel. Egy autó sebességmérője, amely mérföldeket és kilométereket mutat Sok autó sebességmérőjén a mérföldek és a kilométerek is megjelennek. 1 láb (12 hüvelyk) egyenlő 30 centiméterrel. 1 hüvelyk kb. 25 milliméter vagy 2,54 centiméter.

Praktikus mérési tippek

A 3 lábnyi mérés majdnem pontosan 1 métert jelent

Egy mérőszalag lábakkal, hüvelykkel és méterekkel

De ne feledd, hogy ez nem egy pontos 3:1 arány!

1 kilogramm valamivel több mint 2 font

Egy autó sebességmérője, amely mérföldeket és kilométereket mutat

Sok autó sebességmérőjén a mérföldek és a kilométerek is megjelennek.

1 láb (12 hüvelyk) egyenlő 30 centiméterrel.

1 hüvelyk kb. 25 milliméter vagy 2,54 centiméter

A 3 lábnyi mérés majdnem pontosan 1 métert jelent

Egy mérőszalag lábakkal, hüvelykkel és méterekkel

De ne feledd, hogy ez nem egy pontos 3:1 arány!

1 kilogramm valamivel több mint 2 font

A kép a Pixabay jóvoltából

1 font körülbelül 454 gramm

Az Egyesült Királyság látogatói számára 14 font = 1 kő.

Fahrenheit vs Celsius

Egyébként a hőmérsékleti skálák is különböznek. Nem akartuk túlságosan megkönnyíteni a dolgotokat! Az amerikaiak Fahrenheitben mérik a hőmérsékletet, nem pedig Centigrade/Celsiusban. Lehet, hogy bekapcsolod a tévét, és meghallgatod az időjárást, és azt hallod, hogy odakint 70 fok van. Nem, nem fogsz elájulni és elpárologni a naptól; a 70 Fahrenheit-fok valójában nagyon kellemes, körülbelül 21 Celsius-fok. A Celsiust a 20. század közepétől használják világszerte, de az amerikaiak megint csak ragaszkodtak az eredeti Fahrenheit rendszerhez.

További átváltások a hőmérsékletre vonatkozóan:

A 0 Celsius-fok egyenlő 32 Fahrenheit-fokkal. (A fagyáspont)

24 Celsius-fok egyenlő 75 Fahrenheit-fokkal. (Egy nagyon kellemes nap)

A Celsius fok (c) Fahrenheitre történő átváltásához a következő képletet kell használni: (c x 1,8) + 32

Nincs okunk arra számítani, hogy a közeljövőben átállunk a metrikus rendszerre és a Celsius fokokra. Annak az esélye, hogy az Ön rövid távú amerikai tartózkodása alatt átállunk, csekély, ezért a legjobb, ha megpróbál alkalmazkodni, amennyire csak lehet. Vagy ha van okostelefonja, letölthet egy átváltó alkalmazást. A World Wide Metric nevű cégnek van egy átfogó és könnyen használható átváltási weboldala.

Az utazás egyik legérdekesebb dolga a kulturális különbségek megfigyelése és megismerése, amelyek egyedivé teszik az országokat. Még jobb, ha egy amerikai szakmai gyakorlaton való részvétel lehetővé teszi, hogy ezt úgy tegye, hogy közben a karrierjét is előmozdítja! Ha érdekesnek találta ezeket a tényeket, akkor nézze meg egy Career Training USA résztvevőjének beszámolóját az USA kultúrájáról. Ha pedig készen állsz arra, hogy személyesen is megtapasztald az USA-t, fontold meg, hogy jelentkezel egy amerikai szakmai gyakorlatra!