Mérések interaktív kiértékelése

, 2022/8/11

A FlexPro nagy teljesítményű kurzoros eszközeivel azonnal láthatod, hogy mit mértél és számítások nélkül kiveheted a legfontosabb információkat az adatokból.

Mérések interaktív kiértékelése

Elemezd és mutasd be adataid egy gombnyomással. A FlexPro-ban az általad létrehozott összes elem kapcsolódik egymáshoz: a nyers adatoktól a végső jelentésig.

Használj elemzési és prezentációs sablonokat a kiterjedt FlexPro könyvtárból, és kezd el elemezni adataid egyetlen kattintással! Módosítsd az elemzésid eljárást, és azonnal láthatod az eredményekre gyakorolt hatást. Hozz létre egyedi sablonokat, és oszd meg azokat hálózatodon keresztül.

Többcsatornás adatok gyors elemzése

A hőmérséklet, a gyorsulás, a nyúlás csak néhány példa azokra a mennyiségekre, amelyeket általában többcsatornásan mérnek. A tesztsorozatok elemzésekor az értékelendő adatsorok és a bemutatandó eredmények száma változó. A FlexPro dinamikus elemzési és megjelenítési funkciói automatikusan alkalmazkodnak az adatokhoz, és megkönnyítik az ilyen típusú adatok elemzését.

A FlexPro használata tesztsorozatok elemzéséhez.

Gyorsan megtalálod a releváns adatokat a FlexPro Data Explorer segítségével. Nagy adatok a tesztelés és mérés területén. A FlexPro Data Explorer opció indexeli a szerveren vagy a merevlemezen lévő mérési adatarchívumokat. A jellemző mennyiségek már az indexelés során kiszámításra kerülnek. A konfigurálható lekérdezések segítségével kereshet jellemző mennyiségekre vagy más adatattribútumokra, és gyorsan megtalálhatja az elemezni kívánt adatkészleteket.

Irodai szintű jelentéstétel

A FlexPro segítségével lenyűgöző formába hozhatod eredményeid. Szereld fel a nagyméretű jelentéseket tartalomjegyzékekkel és ábrákkal.

Testre szabhatod a dokumentumrészek papírméretét, fejléceit és lábléceit. Az egyes jelentéseket automatikusan beágyazhatod egy végleges jelentésbe.

Illessz be dinamikus, többoldalas diagramokat és táblázatokat.