Inch Calculator

, 2022/8/5

A több mint 2500 számológéppel rendelkező Inch Calculator az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb oldal a matematikai és tudományos oktatás.

Inch Calculator

Az építőipari tervezés, az elektrotechnika, az egészség és fitnesz, a pénzügyek, az autóipar és számos más terület számításaihoz.

Láb és hüvelyk hosszúságmérés számológép

Összeadás és kivonás hüvelyk (tizedes vagy tört számként), láb, centiméter és milliméter. Adjon meg például egy olyan értéket, mint 6' 8 5/16" + 12 cm, a láb és hüvelyk hosszúságmérő kalkulátor segítségével. Az eredményeket hüvelykben, lábban, centiméterben és milliméterben kapja meg automatikusan, és megtekintheti a brit és metrikus mértékegységeket.

Hosszmérések:

Az eredmények hüvelykbe, lábba, milliméterbe és centiméterbe konvertálva

0"

Birodalmi mértékegységek

0 hüvelyk (tört)

0 hüvelyk

0 láb

Metrikus egységek

0 milliméter

0 Centiméter

0 Méter

Tudtad, hogy hozzáadhatod számológépeinket a weboldaladhoz? Fedezd fel az összes általunk kínált ingyenes beágyazható widgetet.

A hüvelyk számológépről

Célunk, hogy a szakemberek, diákok, háztulajdonosok és barkácsolók életét pontos, mégis könnyen használható számológépekkel és eszközökkel egyszerűsítsük a mindennapi problémák megoldásához.

Számológépeinket úgy terveztük, hogy a megoldás mellé a megfelelő mennyiségű információt is megadjuk, akár csak egy gyors válaszra van ideje, akár az egész folyamatot szeretné megérteni.

Szorosan együttműködünk az iparág szakembereivel, hogy számológépeink a lehető legpontosabbak legyenek, és megmutatjuk, hogyan működik minden egyes számológép.